Ikke vær alene lenger, finn kjærlighet her.
Russiske damer
Ukrainske damer
Belarussiske damer
Hurtigsøk
Finn mange attractive russiske damer ved å bruke noen enkle søkemuligheter.

russisk

Russisk kone fra Russland, Ukraina og Hviterussland

1. Russiske kvinner er kjent for sin skjønnhet
Dette svaret er det beste når det brukes til mannlige venner og russiske kvinner selv. For menn, er det tydelig at en mer vakker kvinne er å foretrekke for den som er mindre vakkert, og det gjør handlingene dine ser om ikke helt tilregnelig, så i hvert fall forsvarlig. For russiske kvinner, er det en kompliment, og alle dammer liker å høre komplimenter.
Jeg ville ikke foreslå deg til å bruke dette svaret for vestlige kvinner selv, inkludert din egen familie og venner, siden de skal tenke at du er en sjåvinistit, og for dere kvinner bare eksisterer som seksuelle objekter.
2. Russiske kvinner er høyt utdannet og intelligent
Dette svaret er bra å bruke med dine medarbeidere og familiemedlemmer som mener at god utdanning sikrer suksess i livet. Nesten alle russiske kvinner har høyskole eller universitetsutdannelse. Det er mest utdannede kvinner som føler de har det som blir å lage en internasjonal sammenheng skje og hvem som kan snakke engelsk med sine Internett datoer.
3. Russiske kvinner har tradisjonelt familiens verdier
Dette svaret kan du også bruke for mannlige bekjente og, med noen modifikasjoner, for russiske kvinner (du bør fortelle dem at du liker russiske kvinners holdninger til familie, ordet "verdier" har en annen betydning i russisk).
Det er sant at familien er svært viktig for russiske kvinner. Ingen karriere suksess kan erstatte dette behovet, ettersom hennes egen familie. I Russland en kvinne som aldri har vært gift er sett ned på. Med andre ord, inneholder den russiske definisjonen av suksess for en kvinne ekteskap og barn som den primære betingelser.
4. Du kan finne i Russland en mye yngre kvinne
Dette argumentet, igjen, er først og fremst nyttig for dine mannlige venner, siden en yngre kvinne er foretrukket til en eldre en av samme grunn, som en mer vakker kvinne er å foretrekke til en mindre vakker. Det kan også brukes til foreldrene dine hvis du er over 40 og søker en kvinne av barnet-produktive alder.
5. Russiske kvinner ønsker å gifte seg
Denne grunnen kan brukes til omtrent hvem som helst, og det er en svært kraftig grunn faktisk. The dating game kan være frustrerende, og du vet aldri om jenta er bare nyter å gå ut med deg, eller om hun er interessert i å tilbringe resten av sitt liv med deg.

RSS nyheter
kone