Ikke vær alene lenger, finn kjærlighet her.
Russiske damer
Ukrainske damer
Belarussiske damer
Hurtigsøk
Finn mange attractive Russiske damer ved å bruke noen enkle søkemuligheter.

norsk

Norske damer dating

En annen viktig forskjell er at russiske kvinner har svært lav selvsikkerhet. De er veldig usikre. Mens norske damene tror at de er gudinner og i stand til å takle alt på egen hånd, en russisk kvinne vil sjelden forlate en dårlig ektemann på grunn av frykt for at hun skal ikke finne en annen. Å være usikker betyr ikke å være underdanig. Du kjenner sikkert mange folk med lav selvfølelse som er usikre, men de er sikkert ikke underdanig.
Den største forskjellen mellom russiske kvinner og norske kvinner er nettopp tatt til fange av lingvistikk: på engelsk kaller du det, "å dele livet med" og i Russland kaller de det, "å bli med i vårt liv sammen". Hvor vil du ofte finne en vestlig kvinne som blir en konkurrent i et forhold, er en russisk kvinne en partner. Norske kvinner er sterk personligheter og de vet hva de vil fra livet. De bygger karriere, ha flere hobbyer og gå ut med venner utten å bry hva du tenke om det. Norske damene er ganske selvstending, or de klare det greit alene og trenge ikke mye hjelp fra deg. De er ikke noe falsk med det, men vi bare viser en litten del av forskjellerne mellom damene i Russland og damene i Norge.

Russiske damer som regel er veldig påpasselig om hva de spiser, fordi de vil ikke gå op i vekt – det er helt uakseptabel for dem. De spiser ikke mye usunn mat og ikke spiser mye utte heller. De liker å tilberede mat hjemme og jeg er sikker at de ha mange matoppskrifter som du kan fine deilig å spise or litt ulike fra den norske maten du er vant i. Norske damer er ofte ganske opptatt på jobben, kommer hjem sent og har med noe fra varmeskapet. De er ikke sleme – de bare er alt for opptatt med karieren og har ikke nok tid for å lage mat hjemme av og til.
Jeg sier hva som er forskjellen i karakter mellom russiske kvinner som lever i Russland og norske kvinner som lever i Norge. Russiske kvinner bosatt i utlandet er forskjellige fra russiske kvinner som lever i Russland. Russiske kvinner endre seg når de flytter utenlands. Noen ting bli det samme, noen ting endrer seg. De få sjansen å se en helt ny kultur, å måte forsjellige folk og å oppleve mange nye ting. De er ikke noe overraskelse at dette kan endre damene lit bit eller mer en det. Ting som endre ikke som regel er at damene fra Russland som flyte til en adre land er forsatt snille, i godt humor or venlige. De er lett å snakke med or de kan snakke om mange ting.

RSS nyheter
norske